SI d.o.o.
English version
SI System Integration,
računalniški inženiring d.o.o.
Brnčičeva ulica 031
1000 Ljubljana
tel : +386 1 561-51-80
fax : +386 1 561-11-57
Pišite nam!
Network Computing Awards 2015
NSS Labs Recommended

Gartner 2014

InfoTech Research Awards 2014

Frost&Sullivan Awards 2014
Attachmate

Attachmate


Naše sodelovanje z podjetjem Attachmate ima zelo dolgo zgodovino.

Sprva smo sodelovali z podjetjem WRQ inc., ki je že od leta 1981 razvijalo vrhunske terminalske emulacije. Vendar ime podjetja WRQ še zdaleč ni bilo tako znano, kot njihovi proizvodi, ki se tržijo pod blagovno znamko Reflection.

Leta 2005 se je WRQ združil z enim svojih največjih konkurentom, podjetjem Attachmate. Novonastalo podjetje se je sprva imenovalo AttachmateWRQ, kasneje samo še Attachmate.

Leta 2006 Attachmate kupi podjetje NetIQ, ki danes posluje kot samostojna poslovna enota v okviru Attachmate Group. NetIQ je znan predvsem po orodjih za nadzor in upravljanje informacijskih sistemov.

Leta 2011 Attachmate Group kupi podjetje Novell. Iz nekdanjega podjetja Novell nastaneta dve samostojni poslovni enoti - Novell in Suse, ki poslujeta v okviru Attachmate Group.

Reflection proizvodi podjetja Attachmate danes v 80% najuspešnejših svetovnih podjetij predstavljajo nepogrešljivo vez med svetom osebnih računalnikov in velikimi računalniškimi sistemi.

Zgodba, ki se je pričela s preprostim orodjem za vpogled v dogajanje na računalniku HP3000, je prerasla v zgodbo o uspehu, ki je WRQ in kasneje Attachmate ustoličila v sam vrh tržišča terminalskih emulacij. Danes ni tržnega segmenta v kateremu Attachmate proizvodi po tržnem deležu nebi zasedali eno od treh prvih mest.