SI d.o.o.
English version
SI System Integration,
računalniški inženiring d.o.o.
Brnčičeva ulica 031
1000 Ljubljana
tel : +386 1 561-51-80
fax : +386 1 561-11-57
Pišite nam!
Network Computing Awards 2015
NSS Labs Recommended

Gartner 2014

InfoTech Research Awards 2014

Frost&Sullivan Awards 2014
Upravljanje IT SistemovWinInstall - orodje za vsakega admina

Podjetje Scalable ponuja orodja za sledenje nameščeni programski opremi in njeni rabi, od nakupa WinInstall, pa tudi orodja za nameščanje Windows sistemov in Windows programov.

V nekdanjem podjetju WinInstall so za Microsoft razvili msi installer tehnologijo, za katero so izdelali orodje, ki administratorjem omogoča preprosto in učinkovito rabo te tehnologije.

Današnje orodje WinInstall se uvršča v skupino "PC Lifecycle Management" orodij, saj omogoča osnovno nameščanje in nadgrajevanje Windows sistemov, ustvarjanje in nameščanje msi paketov, ustvarjanje varnostnih kopij sistemskih podatkov, restavracijo sistema ter vodenje seznama nameščene opreme.

Glavna odlika WinInstall je njegova preprosta uporaba, zaradi česar je priljubljen tudi kot dodatno orodje uporabnikov zahtevnejših sistemov (Microsoft SMS, ipd.).

NetIQ proizvaja programske rešitve za velika podjetja.
Njihove rešitve so namenjene upravljanju varnosti in skladnosti, identitete in dostopa do podatkov ter sistemskih performans.

NetIQ na cenovno učinkovit način pomaga organizacijam, ki se spopadajo z izzivi upravljanja in varovanja podatkov po standardih, kot PCI DSS, HIPAA, SOX in NERC CIP v kompleksnih, dinamičnih in visoko distribuiranih aplikacijskih okoljih.